CELEBRITIES STAR LOOKS

3+1 beauty συνήθειες της Kate Middleton που έχουμε καταγράψει από το 2010


TSVIGKOU

30 Νοεμβρίου 2017

20170719-zaa-t131-106.jpg

Διαβάστε ακόμα: Ποιο είναι το μακιγιάζ που προτιμά η Meghan Markle

 

Παρατηρώντας την όλα αυτά τα χρόνια και συγκεκριμένα από το 2010 όπου αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα William έχουμε καταγράψει beauty συνήθειές της.

 

#1 Πάντα nude νύχια

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο ποτέ δε θα δούμε την Kate με κόκκινα νύχια, αφού το πρωτόκολλο δεν το επιτρέπει. Αντιθέτως τη συναντάμε πάντα με νύχια σε φυσικούς τόνους όπως είναι το nude.

Για ποιο λόγο η Kate Middleton δε βάφει ποτέ τα νύχια της κόκκινα;

#2 Κουρεύει πάντα τα μαλλιά της πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης


Στην τρίτη εγκυμοσύνη που διανύει αυτό το διάστημα η Kate, πριν την ανακοίνωση έκανε ότι είχε κάνει και με τις προηγούμενες. Έκοψε τα μαλλιά της, μία κίνηση σωστή, αφού τα κοντά μαλλιά χρειάζονται λιγότερη περιποίηση σε σχέση με τα μακριά. Δεδομένου λοιπόν ότι το διάστημα της εγκυμοσύνης της, τα φώτα θα είναι όλα στραμμένα επάνω της, η Kate πρέπει να είναι πάντα περιποιημένη. Το καρέ λοιπόν είναι η κατάλληλη επιλογή, θα τη βολέψει αρκετά αυτό το διάστημα.

#3 Χρησιμοποιεί 2 σε 1 προϊόν για τα μαλλιά της

Σαφώς αυτό δεν είναι κάτι που έχουμε δει με τα μάτια μας, ούτε έχουμε καταλάβει από την υφή των μαλλιών της. Αυτή την αποκάλυψη την έχει κάνει ο hairstylist της Kate, Richard Ward, ο οποίος έχει αναφέρει ότι χρησιμοποιεί σαμπουάν με conditioner μαζί, ένα 2 σε 1 προϊόν που καθαρίζει και ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά της.

#4 Προσθέτει όγκο στα μαλλιά της στα πιο απίθανα μέρη

Ενώ οι περισσότερες προσθέτουμε όγκο στις ρίζες, η Kate κάνει τη διαφορά και παίζει με τις άκρες της, χαρίζει κίνηση και όγκο. Μία τάση που τη συναντάμε στη δεκαετία του 60 και που πολλές γυναίκες με κλασσικό στιλ την επιλέγουν ακόμα και σήμερα.

 

[gallery-717444]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.