CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα 5 βασικά beauty tips που ακολουθεί η Meghan Markle


TSVIGKOU

5 Δεκεμβρίου 2017

13731265-312216985833691-648223024-n.jpg

Να έχετε στρατηγική με το foundation

"Εφαρμόστε foundation μόνο στα σημεία που πρέπει και προτιμήστε να το απλώσετε με beauty blender-το χαρακτηριστικό σφουγγαράκι που έχει σχήμα αυγού. Δεν θέλω ποτέ να καλύπτω τις φακίδες μου, γι 'αυτό βάζω μόνο σε συγκεκριμένα σημεία foundation και όχι σε όλο το πρόσωπο."

Ψεύτικη λαμπερή όψη

"Για να ανοίξουν τα μάτια σας, εφαρμόστε highlighter στην εσωτερική γωνία - αυτό το τέχνασμα είναι καλό όταν γυρίζουμε στις 3 το πρωί και πρέπει να έχουμε λαμπερά μάτια ."

Μην υποτιμάτε τα μαλλιά

"Δεν υπάρχει τίποτα ποι εντυπωσιακό από τα ανέμελα μαλλιά.  Όταν τα μαλλιά μου είναι κάπως αδιάφορα, τα ψεκάζω με ένα ξηρό spray για styling, για να τα κάνω πιο ανέμελα."

Το φριζάρισμα των μαλλιών

"Για τις τρίχες που πετάνε στα μαλλιά, ιδιαίτερα όταν τα έχω πιασμένα κότσο, ψεκάζω μία οδοντόβουρτσα με hairspray και χτενίζω τις ρίζες."

Δοκιμάστε μερικές ασκήσεις προσώπου

"Κάνω ασκήσεις προσώπου, αυτές που μου έχει μάθει ένας από τους αγαπημένους μου αισθητικούς, ο Nicola Joss. Ορκίζομαι ότι δουλεύει. Τις μέρες που το κάνω, τα ζυγωματικά μου είναι καλοσχηματισμένα."

 

Ανακαλύψτε στην gallery που ακολουθεί το beauty style που επιλέγει η Meghan Markle. Η ίδια τολμάει να τονίζει τα μάτια της και μάλιστα υποστηρίζει άψογα το smokey look.

[gallery-715956]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.