CELEBRITIES STAR LOOKS

Τι σχέση έχει η Meghan Markle με την Audrey Hepburn;


TSVIGKOU

6 Δεκεμβρίου 2017

13724620-1826312430931413-185050637-n.jpg

 

Ένα luxury salon για περιποίηση νυχιών και φρυδιών στην περιοχή Mayfair, του Λονδίνου αναφέρει ότι η πελάτισσά τους, Κα Markle επιλέγει την "The Audrey" θεραπεία για τα φρύδια της. Μία θεραπεία εμπνευσμένη από τη θρυλική Audrey Hepburn, η οποία μέσα σε όλα ξεχώριζε και για τα πυκνά της φρύδια.

[gallery-716366]

Είναι μία θεραπεία που συνδυάζει αποτρίχωση με κερί, καθάρισμα με τσιμπιδάκι φρυδιών και νήμα στα σημεία που πρέπει για να αποκτήσει το φρύδι, το επιθυμητό σχήμα.

"Αυτό το στιλ είναι μοντέρνο, κομψό και υπερβολικά κολακευτικό για τα χαρακτηριστικά της Markle", λέει η ιδιοκτήτρια του salon. "Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με την "The Audrey" θεραπεία."

Το μυστικό είναι στην λεπτομέρεια. "Θα παρατηρήσετε ότι τα φρύδια της είναι ίσια και ανεβαίνουν ελαφρώς προς τα πάνω προς το τέλος των φρυδιών της. Αυτή η τεχνική βοηθάει να σηκώσουμε τα μάτια της, ενώ εξισορροπούμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της."

[gallery-715956]

Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η θεραπεία διαρκεί 20 λεπτά κοστίζει £ 48 και συνιστάται η εφαρμογή προϊόντων-μολύβι φρυδιών- μετά το ραντεβού, για να διατηρηθεί το σχήμα μεταξύ των ραντεβού. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.