CELEBRITIES STAR LOOKS

Δεν είδαμε ίχνος φριζαρίσματος στο ίσιωμα της Margot Robbie


TSVIGKOU

8 Δεκεμβρίου 2017

10454218-1377268242591077-449938739-n.jpg
 

A post shared by @margotrobbie on

 

Συγκεκριμένα αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μας ήταν ότι το ίσιωμά της δεν είχε ίχνος φριζαρίσματος. Ήταν το απόλυτο sleek straight hairstyle όπως συνηθίζουν να το περιγράφουν ή αλλιώς το αυστηρό ίσιωμα, όπου το μαλλί είναι ενυδατωμένο, λαμπερό και απόλυτα υγιές.
 

Αν θέλετε να πετύχετε ανάλογο ίσιωμα, ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας θα πρέπει να κάνετε focus στην ενυδάτωση. 

Προτείνω πριν το ίσιωμα και όσο τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά, να τα ενυδατώσετε με hair oil στις άκρες. Στη συνέχεια στεγνώστε τα καλά με το σεσουάρ από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, ισιώστε τα αρχικά με το πιστολάκι και στη συνέχεια περάστε όσες τούφες χρειάζεται με πρέσα μαλλιών και τέλος εφαρμόστε ξανά ελάχιστο λάδι στις άκρες.

Μία διαδικασία κάπως χρονοβόρα, η οποία ωστόσο έχει αποτέλεσμα και έτσι τα μαλλιά σας θα έχουν το τέλειο ίσιωμα. Καλύτερο και από αυτό της Robbie.

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθούμε πώς θα αντιγράψετε ένα από τα καλύτερα makeup looks που έχουμε δει από τη διάσημη ηθοποιό. Κόκκινα χείλη και ελαφρώς τονισμένοκινητό βλέφαρο με σκιά σε γήινη απόχρωση. Ένα look ιδανικό για αυτές τις ημέρες.

​[gallery-715997]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.