CELEBRITIES STAR LOOKS

Το κορίτσι με τις πιο sexy αφέλειες στο instagram


TSVIGKOU

21 Δεκεμβρίου 2017

21985285-123833438234214-3635995119519268864-n.jpg

 

Ποια είναι όμως η Jeanne Damas; Ας πούμε δύο λόγια για το απόλυτο IT Parisian Girl.


Είναι μοντέλο, ερασιτέχνης φωτογράφος, σχεδιάστρια μόδας. Το instagram της μετράχει εκατοντάδες χιλιάδες followers και το news feed της είναι γεμάτο με εικόνες της ίδιας να ποζάρει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της, να χαλαρώνει στον καναπέ της ή το κρεβάτι της, street style looks αλλά και εμφανίσεις της σε επίσημα καλέσματα. Με άλλα λόγια, η Jeanne είναι ένα lifestyle It Girl, που μαγνητίζει την προσοχή όλων των fashion lovers.

Προσωπικά μένω στο beauty style της. Αποφεύγει τις έντονες βάσεις, παίζει με το χρώμα των χειλιών της και δείχνει αδυναμία στο κόκκινο χρώμα και διαθέτει υπέροχες curtain bangs. Σε συνδυασμό με τα messy updos αλλά και τα ανάλαφρα χτενίσματα που επιλέγει σχεδόν για κάθε της εμφάνιση, οι αφέλειές της δένουν τέλεια και της προσθέτουν sexy και girly διάθεση.

Συγκέντρωσα κάποιες από τις πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες της, από όσες έχει δημοσιεύσει στο instagram και σας τις παρουσιάζω. Ίσως έτσι σας πείσω να τολμήσετε κι εσείς τις μακριές, sexy αφέλειες.

[gallery-718011]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.