CELEBRITIES STAR LOOKS

Το προϊόν που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid και έχει τόσο λαμπερά μαλλιά, κοστίζει περίπου 5 ευρώ


TSVIGKOU

24 Δεκεμβρίου 2017

23667782-149527252338679-6593303982280540160-n.jpg

 

Για να μη σας κρατάω όμως άλλο σε αγωνία, να σας πω ότι αυτό το "μαγικό" προϊόν είναι το λάδι καρύδας, το οποίο μπορείτε να βρείτε τόσο εύκολα ακόμα και σε ένα φαρμακείο.

Το διάσημο μοντέλο, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο W περιοδικό:

"Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, βάζω λάδι καρύδας στα μαλλιά μου, τα πιάνω κότσο και δεν τα λούζω. Σαφέστατα μπορείτε να τα λούσετε, ωστόσο καλό είναι να το αποφύγετε και να τα έχετε πιασμένα για να μη φαίνεται η λιπαρότητα για περίπου 3 ημέρες. Μετά από αυτές τις ημέρες θα τα λούσετε, βάζοντας πρώτα σαμπουάν, στη συνέχεια ρίχνοντας νερό και μετά πάλι σαμπουάν. Αν δεν ακολουθήσετε αυτή τη σειρά, πιθανότατα η λιπαρότητα να μη φύγει από τα μαλλιά σας."

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις στιγμές που ο φακός έχει απαθανατίσει την Gigi με updo. Λέτε απλά να έκανε τη μάσκα της;

[gallery-717282]

Αν οι 3 ημέρες είναι αρκετές, αρκεί να εφαρμόσετε λάδι καρύδας, να κοιμηθείτε με αυτή και να λουστείτε το πρωί. Προσωπικά κάνω βραδινή μάσκα και τα μαλλιά μου είναι εξίσου λαμπερά και υγιή.

Με μόλις 5 ευρώ λοιπόν έχουμε μαλλιά ίδια με αυτά του supermodel Gigi Hadid, τόσο υγιή, τόσο λαμπερά. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.