CELEBRITIES STAR LOOKS

Bella και Gigi Hadid ποζάρουν με ίδια φορέματα για τη VOGUE


MMEINTANI

30 Ιανουαρίου 2018

hadids-vogue-for-online.jpg

Φωτογραφημένες από τον Steven Meisel και φορώντας το ίδιο ακριβώς χρυσό φόρεμα, το οποίο φέρει την υπογραφή του οίκου Versace, οι δύο αδερφές στολίζουν από ένα διαφορετικό εξώφυλλο η καθεμία ενώ μέσα μπορεί κανείς να βρει και μία κοινή ασπρόμαυρη λήψη όπου έχουν φωτογραφηθεί μαζί.

«Είναι η μόνη για την οποία θα μπορούσα να γίνω επιθετική», δήλωσε στο backstage της φωτογράφισης η Gigi για την μικρή της αδερφή. «Με κάνει τόσο περήφανη».Φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στα social media και, πιο συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις που κάνει το διάσημο μοντέλο και αφορούν τον σύντροφό της, Zayn Malik.

missing mine ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

«Προσπαθώ να αναρτώ ό,τι με κάνει να αισθάνομαι εντάξει. Αν βάζω πολλές φωτογραφίες, όλοι γράφουν ότι προσπαθούμε πάρα πολύ και κάνουμε επίδειξη. Όταν δεν βάζω, λένε ότι είμαστε fake και ότι δεν είμαστε μαζί. Οπότε προσπαθώ να βάζω αυτά που με κάνουν να νιώθω καλά με εμένα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.