CELEBRITIES STAR LOOKS

Οι ιέρειες της Lancôme αποκαλύπτουν τη δυναμική γυναίκα που κρύβουν μέσα τους


TSVIGKOU

5 Φεβρουαρίου 2018

lancome.jpg

 

Σήμερα στο 2018 ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία «Love Your Age» ανοίγει με πρωταγωνίστριες τις Penélope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong’o και Lily Collins. Γυναίκες απελευθερωμένες, αφοσιωμένες στο στόχο τους, με το βλέμμα τους στραμμένο στο φωτεινό τους μέλλον.

Κάθε μία από τις τέσσερις ηθοποιούς, πρέσβειρες της διαφημιστικής καμπάνιας ενσαρκώνουν μια πτυχή της ευτυχισμένης ομορφιάς που προσφέρει η Lancôme σε όλες τις γυναίκες. Πηγή έμπνευσης για την κάθε μία ήταν το Advanced Génifique, το πρώτο βήμα περιποίησης της Lancôme. 

Οι ιέρειες της Lancôme αποκαλύπτονται στον φακό του θρυλικού φωτογράφου Peter Lindbergh. Κάθε μία ξεκλειδώνει και αποκαλύπτει τη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Η Penelope Cruz έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Χρειάσθηκε να προσπαθήσει αρκετά. Έψαξε και βρήκε ατζέντη και τον έπεισε να την εμπιστευτεί, παράλληλα έκανε τις σπουδές της στο θέατρο και στο τέλος τα κατάφερε. Έγινε αυτό που τόσο ήθελε, ηθοποιός και σήμερα την απολαμβάνουμε σε μερικές από τις σπουδαιότερες παραγωγές του αμερικάνικου κινηματογράφου. Και όπως λέει η ίδια αισθάνεται σα να πήγε στο διάστημα! 

 

Με τη σειρά της η Kate Winslet έχει τη θετικότητα μέσα της, κοιτάζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Είναι περήφανη για τον εαυτό της και για όλα όσα έχει καταφέρει να πετύχει στην καριέρα της ως ηθοποιός. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια πιστεύει στον εαυτό της, στηρίζεται στις δυνάμεις της και ό,τι κάνει στη ζωή της το κάνει με πάθος. Είναι πολύ σημαντικό να αγαπάς ό,τι κάνεις, γιατί έτσι μόνο καταφέρνεις να το κάνεις σωστά και να πετύχεις σε αυτό.

 

Η Kate Winslet και η Penelope Cruz είναι δύο από τις γυναίκες, που είναι αφοσιωμένες στο στόχο τους. Κοιτάζουν το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αυτό πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα. Η θετική σκέψη, όταν πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και έχουμε αυτοπεποίθηση, μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι έχουμε ονειρευτεί, όλα αυτά που θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα.
Το μπορώ είναι πιο δυνατό από το θέλω!


Ο ορός Advanced Genifique είναι o ορός που κάνει το αύριο πιο φωτεινό.


Ο Advanced Génifique όχι μόνο συνεχίζει να εξασφαλίζει μοναδική αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά τους κύριους δείκτες της ορατά νεανικής επιδερμίδας (λάμψη, λεία υφή και απαλότητα, όψη λεπτών γραμμών), αλλά επίσης η αποτελεσματικότητά του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα των μηνών!

Η Lancôme αντικατοπτρίζει τη λαμπερή, τη σαγηνευτική πλευρά που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της. Ήρθε η ώρα να την ανακαλύψετε!

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.