CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Keira Knightley αποκαλύπτει τα πάντα για τη ρουτίνα ομορφιάς της


TSVIGKOU

27 Φεβρουαρίου 2018

abaca-483560-157.jpg

Σε συνέντευξή της για τη Βρετανική Vogue, η Keira μίλησε ανοιχτά για όλες τις συνήθειες ομορφιάς που ακολουθεί. Μας έδωσε μία χρήσιμη συμβουλή για το κραγιόν, ενώ μίλησε για το πώς άλλαξε η περιποίηση που ακολουθεί από τη στιγμή που έγινε μητέρα.

Καθημερινό Μακιγιάζ

"Τα πρωινά χρησιμοποιώ ενυδατική και μετά απλά concealer και ποτέ foundation. Θέλω να βλέπω δέρμα μέσα από το μακιγιάζ, γι αυτό πιστεύω αυτό που λένε "less is more", ή αλλιώς το λιγότερο είναι πάντα περισσότερο. Εφαρμόζω μία ανοιχτή σκιά με το δάχτυλό μου για να φαίνονται τα μάτια μου πιο μεγάλα και φωτεινά. Μετά βάζω ελάχιστο balm -ένα που μοιάζει με τη φυσική απόχρωση των χειλιών μου-στο κέντρο των χειλιών μου.

Βραδινό Μακιγιάζ

"Είναι 100% smoky look κορίτσι παρά του κραγιόν. Και όπως μου έλεγε πάντα η μητέρα μου "το κραγιόν είναι για τις ημέρες που δεν είναι καλές και χρειάζεται ένα κόκκινο κραγιόν για να κοιτάξεις τον κόσμο" και νομίζω ότι είναι αλήθεια. Μια φορά έπρεπε να μπω αμέσως στο αεροπλάνο να πάω σε μια πρεμιέρα. Δεν αισθανόμουν τόσο καλά και σκέφτηκα ναι, αυτή είναι η στιγμή για κόκκινο κραγιόν. Γενικότερα όμως είναι το smoky βλέμμα, μαύρο eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων και αρκετή μάσκαρα. Πάντα."

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ένα από τα πιο αγαπημένα makeup looks της Keira Knightley, ιδανικό για ρομαντικό ραντεβού με το σύντροφό σας.

[gallery-716729]

Για τα Νύχια

"Σπάνια κάνω μανικιούρ και είναι σα δώρο στον εαυτό μου όταν το κάνω. Αν δεν φοράω βερνίκι στα νύχια μου, σημαίνει ότι δεν έχω γύρισμα γι αυτό μ'αρέσει να κάνω τρελά χρώματα όταν μπορώ. Ήμουν όμως σε ένα re-shoot για το "The Nutcracker" και είχα ένα τρελό ροζ, sparkling μανικιούρ και πραγματικά το δώρο ήταν να φύγει αυτό το βερνίκι από πάνω μου. Γενικότερα όμως ισχύει το αντίθετο."

Για το Άρωμα

"Πάντα φορά το ίδιο, που είναι το Coco Mademoiselle. Το κάνω για χρόνια. Είναι αυτό που με χαρακτηρίζει και μυρίζει με τέτοιο τρόπο που μου θυμίζει τον εαυτό μου. Κάποιες φορές όταν υποδύομαι έναν ρόλο, φοράω διάφορα αρώματα για τις ανάγκες του γυρίσματος. Είναι απίστευτο πόσο με βοηθάει να γίνω κάποια άλλη. Το πιο περίεργο είναι ότι το Coco MAdemoiselle μυρίζει διαφορετικά στον καθένα. Το έχω δώσει σε αρκετούς φίλους και στην οικογένειά μου και ποτέ δε μυρίζει το ίδιο. Αυτό είναι κάτι που αγαπώ."

Travel beauty

Ποτέ δεν τα καταφέρνω με το skincare, όταν ταξιδεύω, έχω ανακαλύψει όμως το λάδι από τριαντάφυλλο, το οποίο μου πρότεινε ένας φίλος. Οι πτήσεις είναι τόσο δύσκολες για το δέρμα και το κάνουν τόσο ξηρό, έτσι δοκίμασα αυτό και πραγματικά έπιασε. Πλέον ταξιδεύω μόνο μαζί του."

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το διαμέρισμα της Keira Knightley που πουλήθηκε για 6 εκατομμύρια δολλάρια.

[gallery-716463]

Για τα Φρύδια

"Το tip μου για τα φρύδια είναι να τα αφήνω στην θσυχία τους. Από πολύ νωρίς στην καριέρα μου, ένας makeup artist μου είπε: θα είστε πάντα σε θέση να γνωρίζετε αν κάποιος είναι καλός makeup artist γιατί αν σας πει να μαζέψετε τα φρύδια σας, θα πρέπει να φύγετε μίλια μακριά. Έχω πάντα κολλήσει σε αυτό. Εν μέρει γιατί όταν ήμουν 21 ετών, έκανα μία από αυτές τις θεραπείες του LA brow (ο τύπος που κάνει τα φρύδια σε όλους να φαίνονται τα ίδια) και ήταν απαίσια. Οι αναλογίες του προσώπου μου δεν λειτούργησαν όταν είχα μικρά, λεπτά φρύδια, γι 'αυτό χαίρομαι πολύ που μεγάλωσαν!
Τώρα, αφαιρώ ελάχιστες τρίχες αλλά ποτέ δεν αγγίζω την κορυφή, μόνο κάποιες από κάτω. Για τις επίσημες εμφανίσεις χρησιμοποιώ μολύβι φρυδιών και φτιάχνω ελαφρώς το σχήμα."

Για το Skincare

Προσπαθώ να αφήσω το δέρμα μου μόνο του, όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν δουλεύω, βάζω πολλά στο δέρμα μου, γι 'αυτό μετά δε θέλω να το πειράζω καθόλου. Ίσως περίπου τρεις φορές το χρόνο κάνω facial, αλλά κατά τα άλλα κυριολεκτικά κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα. Είχα πολύ άσχημο δέρμα μέχρι που τα 24 και μέχρι τότε έκανα τα πάντα κάτω από τον ήλιο. Στη συνέχεια, σκέφτηκα να το αφήσω στην ησυχία του και αυτό ήταν το καλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλω πάντα να φοράω όσο το δυνατόν λιγότερο make-up όταν δεν δουλεύω. Στα γυρίσματα πάντα κάνω ενδιάμεσα αφαιρώ το μακιγιάζ καθώς νομίζω ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα για να αναπνεύσει το δέρμα. Από τότε που έκανα μωρό και έκλεισα τα 30, το ένιωσα ξηρό για πρώτη φορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άρχισα να χρησιμοποιώ έλαια και ενυδατικές τα τελευταία χρόνια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.