CELEBRITIES STAR LOOKS

Η βασική διαφορά στο στιλ της Kate Middleton και της Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

1 Μαρτίου 2018

000-11h2k1.jpg

Ενώ η Markle, 36, διάλεξε ένα αμάνικο σατέν φόρεμα Jason Wu, η Middleton, επίσης 36, διάλεξε ένα μωβ φόρεμα εγκυμοσύνης Seraphine σε συνδυασμό με μεγάλα ασημένια statement σκουλαρίκια. Ενώ και οι δύο τους έχουν εξαιρετικό γούστο στα αξεσουάρ, η Markle συχνά διαλέγει λεπτεπίλεπτα, χρυσά κομμάτια ενώ η Middleton διαλέγει διαχρονικά statements όπως ένα ασημένιο ρολόι. Επίσης, αυτό είναι το φόρεμα που φόρεσε η Meghan στη συγκεκριμένη εμφάνιση.

H Markle έχει μία πιο ξεκάθαρα μοντέρνα προσέγγιση στο ντύσιμό της, ενώ η Middleton κάνει πιο συντηρητικές στιλιστικές επιλογές τελευταία. Αυτό πιθανόν έχει να κάνει με το γεγονός πως η Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και η Markle δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν η Markle θα συνεχίσει να έχει το κομψό στιλ από το οποίο μπορεί να εμπνευστεί κάθε γυναίκα.

Δείτε στη gallery ολόκληρη την εμφάνιση της Kate και της Meghan στο Royal Foundation Forum.

[gallery-718271]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.