CELEBRITIES STAR LOOKS

Η τιάρα που θα φορέσει η Meghan Markle στον γάμο της


MMEINTANI

23 Μαρτίου 2018

20180312-zaa-ap2-191.jpg

Έτσι λοιπόν, η Meghan Markle καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρόκειται να ολοκληρώσει το νυφικό της look με μία εντυπωσιακή και μεγάλης αξίας τιάρα, ποια όμως θα είναι αυτή που θα φορέσει; Οι εικασίες κάνουν λόγο για 3 διαφορετικές:

The Spencer tiara

Το οικογενειακό κειμήλιο της Diana, το οποίο το προτίμησε από κάποιο του Παλατιού, προκειμένου να το φορέσει στον γάμο της με τον Κάρολο το 1981.

The Cambridge Lover's Knot Tiara

Ένα κομμάτι το οποίο έχουμε δει να φοράει στο παρελθόν η Πριγκίπισσα Diana αλλά και η Kate Middleton στο σήμερα. Βέβαια ορισμένοι κάνουν λόγο για μια τιάρα που μάλλον θα παραμείνει στα χέρια της Δούκισσας του Cambridge, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο όμως να δούμε και την Meghan να τη φοράει για τη μεγάλη μέρα.

The Cartier Halo Tiara

Δημιουργήθηκε το 1936 από τον οίκο Cartier και πριν μερικά χρόνια την είδαμε να στολίζει το κεφάλι της Kate Middleton την ημέρα του γάμου της με τον Πρίγκιπα William. Η αλήθεια είναι πως λίγοι πιστεύουν ότι θα τη φορέσει και η Meghan. Αν όμως συμβεί, μοιάζει σαν ένας άτυπος «σύνδεσμος» μεταξύ των δύο γυναικών.

Διαβάστε ακόμα:
Τα πιο iconic διάσημα νυφικά από το 1946 ως σήμερα

[gallery-717250]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.