CELEBRITIES STAR LOOKS

Ποιος βρίσκεται πίσω από τις στιλιστικές επιλογές της Meghan Markle;


Αφροδίτη Σακκά

30 Μαρτίου 2018

20180312-zaa-ap2-074.jpg

Φαίνεται πως η Markle έχει αρχίσει ήδη να ακολουθεί τις προτάσεις της Middleton. Η πρώην ηθοποιός έχει φορέσει κάποια βρετανικά brands -όπως Alexander McQueen, Stella McCartney, Burberry, ακόμα και Marks & Spencer- κατά τη διάρκεια των βασιλικών της υποχρεώσεων με τον αρραβωνιαστικό της, πρίγκιπα Harry. Πιθανότατα σύντομα θα αρχίσει να φοράει κι άλλους αγαπημένους σχεδιαστές της Middleton, όπως L.L Bennett και Jenny Packham. 

Και όπως έχουμε δει στα επίσημα events, η Markle έχει υιοθετήσει και τα καπέλα στη royal γκαρνταρόμπα της, με ένα custom σχέδιο Philip Treacy την ημέρα των Χριστουγέννων και έναν κομψό, λευκό μπερέτ του Stephen Jones τo Commonwealth Day. Και τα δύο σχέδια ήταν Βρετανών σχεδιαστών.

Το προσωπικό στιλ της Meghan έχει βιώσει μία αξιοσημείωτη αλλαγή από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Harry στα Invictus Games το Σεπτέμβριο, όπου φορούσε σκισμένο τζιν και φλατ παπούτσια. Έξι μήνες αργότερα, έκανε μία "πολύ προσεγμένη εμφάνιση στη λειτουργία για το Commonwealth" όπως ανέφερε η royal expert, Katie Nicholl, στο ET.

Τέλος, δεν θα μας εκπλήξει αν η Meghan, όπως και η Kate, απέτιε περισσότερους φόρους τιμής στην κομψή πριγκίπισσα Diana, στο μέλλον. "Και η Kate και η Meghan θα τιμήσουν χωρίς αμφιβολία την πριγκίπισσα Diana με κομμάτια που αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις και στο στιλ της," δήλωσε μία πηγή στο ET. Ανυπομονούμε να δούμε την στιλιστική εξέλιξη αυτής της φιλίας!

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Meghan Markle για την πρώτη της εμφάνιση με την βασίλισσα Ελισάβετ Β'

[gallery-718313]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.