CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Amal Clooney δείχνει καλύτερη κι από μοντέλο στο πρώτο της Vogue cover


MMEINTANI

12 Απριλίου 2018

29717599-2044536205869078-7703032976476471296-n.jpg

Από τη μαγική στιγμή όμως που βρέθηκε ο George Clooney στον δρόμο της και μαζί του κατάφερε να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, η Amal έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου, τόσο για τη σεμνή και αξιοπρεπή παρουσία της όσο και για το έμφυτο στιλ που φαίνεται να διαθέτει, κάτι που δεν άργησε να της χαρίσει το πρώτο της εξώφυλλο για το πιο prestigious περιοδικό στον κόσμο.

 

 

Φωτογραφημένη από την Annie Leibovitz, φορώντας μία υπέροχη ανοιξιάτικη δημιουργία του οίκου Alexander McQueen, η γοητευτική μελαχρινή δικηγόρος ποζάρει καλύτερα και από μοντέλο, ενώ στο cover story μέσα στο περιοδικό τη βλέπουμε να ανοίγει το σπίτι της και να μιλάει σχεδόν για τα πάντα - ακόμη και για τη στιγμή που ο George αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός safari trip που έκαναν με φίλους στην Αφρική, εκεί ήταν που ο γοητευτικός κύριος Clooney ένιωσε μέσα του ότι είχε έρθει η ώρα να την ζητήσει. «Την πλησίασαν μερικές καμηλοπαρδάλεις. Εμφανίστηκαν από το πουθενά. Την έβγαλα μια φωτογραφία ενώ χαμογελούσε και γύρισα και είπα στον φίλο μου Ben “Ξέρεις, νομίζω ότι πρέπει να της ζητήσω να με παντρευτεί”. Και εκείνος απάντησε πως ήταν μια πολύ καλή ιδέα».

Gallery: Τι μας έμαθε το δυναμικό ντύσιμο της Amal Clooney μετά την εγκυμοσύνη

[gallery-717546]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.