CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kate Middleton έκανε το trick για πιο μακριά πόδια


MMEINTANI

24 Απριλίου 2018

20140214-zaa-n230-341.jpg

Στη γέννηση του Prince George, το 2013

Και λέω όσο θα έπρεπε διότι η αγαπημένη μας Δούκισσα του Cambridge φαίνεται πως επιστρατεύει κάθε φορά το απόλυτο κόλπο που κάνει τα πόδια να δείχνουν λίγο πιο μακριά (ειδικά όταν κάποια γυναίκα έχει περάσει περίοδο εγκυμοσύνης), το οποίο δεν είναι άλλο από τα παπούτσια σε ανοιχτές αποχρώσεις, με πιο ιδανική και κατάλληλη την εντελώς nude.

Στη γέννηση της Princess Charlotte, το 2015

Έτσι, ενώ στην πρώτη έξοδο (μετά τη γέννηση του Prince George) είχε εμφανιστεί με λευκές πλατφόρμες και στη γέννηση της Princess Charlotte με λίγο πιο μπεζ γόβες, χθες το απόγευμα εμφανίστηκε αγκαλιά με το νέο της μωρό, φορώντας ένα ζευγάρι γόβες σε εντελώς nude απόχρωση η οποία κολάκευε ιδιαίτερα τα πόδια της, σε συνδυασμό με το κόκκινο Jenny Packham φόρεμά της.

Θυμηθείτε: Το nude και γενικά οι neutral αποχρώσεις, εκτός από το να δίνουν πρακτικές λύσεις όπως αυτή που βλέπουμε σήμερα, είναι και οι επιλογές που δείχνουν «καθαρές» και chic πάντα και παντού. Ακολουθήστε το δηλαδή αυτό το tip άφοβα.

Τα παπούτσια που κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά

[gallery-716879]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.