CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα tips της Rihanna για να νιώθουμε αυτοπεποίθηση φορώντας εσώρουχα


14 Μαΐου 2018

rihanna.jpeg

 

 

Η σειρά Savage x Fenty μας έχει βάλει ήδη σε ένα ιδιαίτερα sexy mood και, ενώ η ιδέα των εσωρούχων μπορεί να μας αγχώνει τις περισσότερες, η ίδια έχει μερικά tips να μας δώσει.

 

Το πρώτο δεν είναι άλλο από το να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας, πριν περιμένουμε από κάποιον άλλο να το κάνει. «Κάνω συλλογή από lingerie κομμάτια και τα περισσότερα δεν τα έχω καν φορέσει ακόμα. Τα αγοράζω γιατί μου αρέσουν και σκέφτομαι πως όταν τα φορέσω, θα το κάνω για μένα. Τα μισά τα αγόρασα όταν ήμουν single!».

 

Από τις φωτογραφίες όπου μάλιστα ποζάρει και η ίδια, δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει για πόσο sexy κομμάτια μιλάμε. «Σίγουρα θέλεις να νιώθεις sexy. Θέλεις να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Να νιώθεις άνετα. Είναι δύσκολο να συνδυαστούν αυτά τα τρία μαζί αλλά αυτά είναι που ψάχνουν οι γυναίκες όταν θέλουν να αγοράσουν καινούρια εσώρουχα».

Gallery: Δείτε το style evolution της Rihanna ανά τα χρόνια

[gallery-716436]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.