CELEBRITIES STAR LOOKS

Pippa Middleton: Το φόρεμα που φανέρωσε την εγκυμοσύνη της


MMEINTANI

29 Μαΐου 2018

20170714-zaa-ap2-200.jpg

Το πρώτο look με το οποίο την είδαμε μετά το χαρμόσυνο νέο, ήταν εκείνο που επέλεξε για τον γάμο της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, τώρα όμως έχουμε ακόμα μία πρόσφατη εμφάνιση η οποία μάλλον δεν αφήνει κάποιο περιθώριο σχετικά με το ευτυχές αυτό γεγονός.

[gallery-718513]

Η αδερφή της Kate Middleton βρέθηκε σε επίσημη εκδήλωση στη Γαλλία, πάντα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, James Matthews, με τις στιλιστικές της επιλογές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και την φουσκωμένη της κοιλίτσα να αχνοφαίνεται κάτω από το φόρεμα που διάλεξε να φορέσει. Η Pippa επέλεξε ένα υπέροχο και πολύ ανοιξιάτικο κόκκινο wrap dress από τον οίκο Ralph Lauren, το οποίο κοστίζει $398 δολάρια.

Το πιο διάσημο φόρεμα που πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα μας

[gallery-718501]

Η επιλογή ενός wrap dress είναι πάντα μία απόλυτα chic και κομψή λύση όταν θέλουμε να τονίσουμε όμορφα το σώμα μας, μιας και αποτέλει το πιο διαχρονικά θηλυκό design. Μάλιστα, η Pippa το συνδύασε πολύ σωστά με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και ολοκήρωσε το look της με ένα ναυτικό καπέλο, ίδιο με εκείνο του συζύγου της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.