CELEBRITIES STAR LOOKS

10 quotes της Marilyn Monroe που αποδεικνύουν ότι ήταν το αιώνιο sex symbol


MMEINTANI

1 Ιουνίου 2018

20020609-dvc-s87-0012163.jpg

Gallery: Εικόνες της Marilyn Monroe που δεν είδαν ποτέ το φως τη δημοσιότητας

[gallery-717430]

Γεννημένη σαν σήμερα, 1η Ιουνίου, το 1926, η Norma Jeane Mortenson η οποία αργότερα ονομάστηκε Marilyn Monroe, κατάφερε να αγγίξει την κορυφή, να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη αλλά και στο μυαλό των αντρών και να διασφαλίσει τον μύθο της ο οποίος ακόμη και σήμερα είναι πιο ζωντανός από ποτέ.

«Οι άνθρωποι είχαν ένα συνήθειο να με κοιτάνε σα να ήμουν ένας καθρέφτης και όχι άνθρωπος. Δεν έβλεπαν εμένα, έβλεπαν τις έκφυλες σκέψεις τους και κάλυπταν τον εαυτό τους με το να λένε εμένα πρόστυχη».

[gallery-718532]

Η ξανθιά bombshell του κινηματογράφου όμως δεν ήταν απλά μία juicy ύπαρξη με πλατινέ μαλλιά και κόκκινα χείλη αλλά μία γυναίκα που όσο δυναμισμό εξέπεμπε προς τα έξω, άλλο τόσο ρομαντική και θηλυκή ήταν μέσα της. Και το καταλαβαίνει κανείς καλύτερα όταν αφήνει τα quotes της να μιλήσουν, τα οποία και μπορείτε να δείτε στην παραπάνω photo gallery.

Happy birthday Marilyn!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.