CELEBRITIES STAR LOOKS

Τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε το δεύτερο φόρεμα που έβαλε η Meghan Markle στον γάμο της


MMEINTANI

16 Ιουνίου 2018

20180519-zaa-ap2-1843.jpg

Πολλές λοιπόν ήταν οι γυναίκες που λάτρεψαν το συγκεκριμένο μίνιμαλ λευκό φόρεμα που έφερε την υπογραφή της Stella McCartney (ανάμεσά τους κι εγώ), όπως και πολλές ήμασταν εκείνες που σκεφτήκαμε τι ωραία που θα ήταν να μπορούσαμε να το κάνουμε δικό μας.

Το φόρεμα της Meghan Markle για την πρώτη εμφάνισή της στο μπαλκόνι του Buckingham

[gallery-718551]

Και μάλλον η Βρετανίδα σχεδιάστρια μας ψυχανεμίστηκε και ανακοίνωσε ότι 46 τυχερές shoppers θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν δικό τους, είτε σε λευκό είτε σε μαύρο χρώμα. Οι ρεπλίκες του συγκεκριμένου φορέματος πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε 23 τεμάχια στο ένα χρώμα και 23 στο άλλο, σε μία capsule collection που θα ονομάζεται “Made with love”, μια συλλογή που πρόκειται να κυκλοφορήσει με αφορμή τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στον αριθμό 23 της Old Bond Street στο Λονδίνο.

Το μόνο κακό στην υπόθεση είναι ότι δεν θα μπορούμε όντως όλες να το κάνουμε δικό μας, καθώς όποια το θέλει θα πρέπει να λάβει ειδική πρόσκληση από το brand ώστε να μπορέσει απλά να το δοκιμάσει και να δει αν της ταιριάζει ή όχι. Και για να φτάσω και στην πληροφορία που όλες θέλουμε να μάθουμε, το κόστος της συγκεκριμένης δημιουργίας θα είναι £3,500 έκαστο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.