CELEBRITIES STAR LOOKS

H hairstyle πινελιά που δε λείπει ποτέ από τα χτενίσματα της Victoria Beckham


TSVIGKOU

28 Ιουνίου 2018

H hairstyle πινελιά που δε λείπει ποτέ από τα χτενίσματα της Victoria Beckham - Κεντρική Εικόνα

Δείτε στην gallery που ακολουθεί κάποια από τα πιο αγαπημένα κραγιόν της Victoria:

[gallery-716869]

Αυτή τη φορά όμως δε θα ασχοληθούμε ούτε με το ντύσιμο, αλλά ούτε και με το outfit της διάσημης σχεδιάστριας. Εστιάζουμε στα μαλλιά της, στα χτενίσματα που επιλέγει και συγκεκριμένα σε μία πινελιά που δε λείπει σχεδόν από κανένα hairlook. Η Victoria Beckham εκτός από τις φορές που κάνει ολόισια τα μαλλιά της-πρόκα όπως συνηθίζουμε να λέμε-, αφήνει πάντα μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της, ενώ δίνει κίνηση στα μπροστινά μαλλιά της. 

Ακόμα και όταν τα κάνει σπαστά, εστιάζει κυρίως στις μπροστινές τούφες και τους δίνει έναν κυματισμό προς τα έξω, αποφεύγοντας σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές και τις έντονες μπούκλες.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί δείτε τη διάσημη σχεδιάστρια με low ponytail και με δύο τούφες, να πέφτουν στο πρόσωπό της και να έχουν κίνηση προς τα έξω.

Αυτή η μικρή και τόσο εύκολη πινελιά στα hairlooks της Victoria Beckham κάνει πάντα τη διαφορά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πάντα έχει περιποιημένα μαλλιά.

Βέβαια η Victoria δεν ήταν πάντα τόσο stylish και αψεγάδιαστη. Στην gallery που ακολουθεί δείτε την από τις πρώτες της εμφανίσεις και πώς κατάφερε να εξελίξει το στιλ της αλλά και κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή της:

[gallery-718394]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.