CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kate Middleton και η Meghan Markle φόρεσαν τα δύο απόλυτα καλοκαιρινά prints


MMEINTANI

14 Ιουλίου 2018

36161270_193755144633008_7930623886196998144_n.jpg

Οι δύο νεαρές Δούκισσες είναι πλέον από κοινού στο επίκεντρο των fashion lovers με τις εμφανίσεις τους να έχουν μεγάλη δυναμική και να γίνονται θέμα συζήτησης με το που τις δει κανείς.

Η Kate Middleton και η Meghan Markle έδωσαν το "παρών" σε αγώνα τέννις κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Wimbledon - όπου αγωνίζεται και η πολύ καλή φίλη της Meghan, Serena Williams, και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσαν όλα τα φλας με τα outfits τους.

Η Δούκισσα του Cambridge και η Δούκισσα του Sussex επέλεξαν να κάνουν μία στιλιστικά εναρμονισμένη κοινή εμφάνιση, με την πρώτη να επιλέγει ένα preppy chic πουά φόρεμα και τη δέυτερη ένα ριγέ πουκάμισο μαζί με λευκό παντελόνι. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, οι διάσημες κυρίες επέλεξαν τα δύο πιο καλοκαιρινά μοτίβα, polka dots και stripes, εντυπωσιάζοντας με το πόσο chic μπορούν να δείξουν ακόμα και σε μία πιο casual περίσταση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.