CELEBRITIES STAR LOOKS

H Anna Wintour ακολουθεί αυτά τα 3 στιλιστικά βήματα


Αφροδίτη Σακκά

8 Αυγούστου 2018

20180713_zaa_ap2_037.jpg

Η Anna Wintour - ενδεχομένως η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο της μόδας - εδώ και πολλές δεκαετίες έχει υιοθετήσει μία στιλιστική φόρμουλα, που έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της. Είναι τόσο σήμα κατατεθέν της, που δεν μπορούμε να την φανταστούμε με τίποτα άλλο, εκτός από τα χαρακτηριστικά της πολύχρωμα prints, τις αυστηρές γραμμές και φυσικά, τα oversized γυαλιά ηλίου.

Το φετινό καλοκαίρι, η Wintour ακολουθεί ξανά τρία βασικά βήματα που χαρακτηρίζουν όλα της τα looks: nude σανδάλια, έντονα floral prints και κολιέ με πολύχρωμες πέτρες. Όχι μόνο καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να διατηρεί το προσωπικό της στιλ, αλλά σίγουρα διευκολύνει το καθημερινό της ντύσιμο. 

Φυσικά, οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε τη δυνατότητα να ντυνόμαστε καθημερινά σαν την Anna Wintour, ωστόσο, αν υπάρχει ένας συνδυασμός ρούχων που σας κάνει να νιώθετε άνετα και κομψή, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το δικό σας fashion uniform.

Μερικές καλοκαιρινές εμφανίσεις της Anna Wintour για την απαραίτητη έμπνευση:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.