CELEBRITIES STAR LOOKS

Το ιδιοφυές στιλιστικό trick που χρησιμοποιούν η Kate Middleton και η Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

18 Αυγούστου 2018

20180804_zaa_m160_0061.jpg

Όλες έχουμε βρεθεί σε μία στιγμή που φοράμε ένα πολύ κομψό και αέρινο φόρεμα και τυχαίνει να φυσήξει άνεμος και να προκαλέσει... στιλιστικό ατύχημα. Αλλά απ' ότι φαίνεται, η Meghan Markle και η Kate Middleton δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα, χάρη σε ένα εξαιρετικά έξυπνο στιλιστικό κόλπο που χρησιμοποιούν οι royals για να αποφύγουν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Σύμφωνα με την royal expert, Myka Meier, οι royals διαλέγουν εσώρουχα που δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό έτσι ώστε να κολλάνε επάνω τους οι φούστες. "Συχνά φορούν κορμάκια και ρούχα που αυξάνουν τον στατικό ηλεκτρισμό δυσκολεύοντας τα ρούχα από το να σηκωθούν στον αέρα," λέει. "Οπότε έχεις ένα εσώρουχο που είναι σχεδόν σαν κορμάκι και αυτή είναι μία τακτική που χρησιμοποιείται".

Συνεχίζει εξηγώντας, "Αν δεν χρησιμοποιείς βάρη ή βαρύ υλικό, βεβαιώνεις πως δεν θα σηκωθεί φορώντας εσώρουχα που κρατούν τα υφάσματα συνδεδεμένα στο σώμα σου." Στο παρελθόν, έχει αναφερθεί πως η βασίλισσα χρησιμοποιεί ύφασμα κουρτίνας στο στρίφωμα των φορεμάτων της για να τα κρατάω κάτω.

Ιδιοφυές!

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton φοράει το χρώμα της χρονιάς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.