CELEBRITIES STAR LOOKS

Το έξυπνο κόλπο της Kate Middleton για να μην γλιστρούν τα παπούτσια της


The Jennettes

24 Αυγούστου 2018

abaca_566644_034.jpg

Η δούκισσα του Cambridge είναι γνωστή για τις κομψές και έξυπνες εμφανίσεις της. Ωστόσο, για να καταφέρνει να είναι πάντα αψεγάδιαστη και έτοιμη να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, σχεδιάζει τα πάντα λεπτομερώς, χρησιμοποιώντας και μερικά στιλιστικά κόλπα. Και ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνει να κάνει τα παπούτσια της να μην γλιστρούν είναι εξαιρετικά απλός: φοράει καλσόν με πάτους που κολλάνε στον πάτο του παπουτσιού. Σύμφωνα με τη The Sun, η Kate φοράει συγκεκριμένα καλσόν που περιλαμβάνουν τους συγκεκριμένους πάτους.

Η Kate πιθανότατα έχει μοιραστεί το κόλπο αυτό και με τη Meghan Markle, όπως έχει αναφέρει η βασιλική ανταποκρίτρια, Victoria Arbiter, στο Business Insider στο παρελθόν, αφού οι royals πρέπει να φορούν καλσόν στις εμφανίσεις τους. "Δεν θα δείτε ποτέ royal χωρίς διαφανές καλσόν. Η Meghan, απ' ότι μπορώ να δω από τις φωτογραφίες του αρραβώνα, δεν φαίνεται σαν να φοράει καλσόν ή κάλτσες," είπε η Arbiter. "Θα έλεγα πως αυτός είναι ο μοναδικός σκληρός και σταθερός κανόνας που έχει θέσει η βασίλισα".

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.