CELEBRITIES STAR LOOKS

Ο λόγος που η Sara Jessica Parker δε δίνει ποτέ στιλιστικές συμβουλές


The Jennettes

27 Αυγούστου 2018

abaca_611870_016.jpg

H Sarah Jessica Parker μπορεί να είναι γνωστή για την γκαρνταρόμπα της ως Carrie Bradshaw στο Sex and The City, αλλά η ηθοποιός σπάνια μοιράζεται στιλιστικές συμβουλές.

"Δεν ψωνίζω πολύ και δεν είμαι αυτή που θα πει σε μία γυναίκα τι να φορέσει. Δεν θα πω σε κάποια 'αυτό είναι φόρεμα' ή 'αυτή είναι η τσάντα'. Το πιο συναρπαστικό κομμάτι του να είσαι γυναίκα είναι να έχεις επιλογές και αυτές οι επιλογές θα πρέπει να είναι της ίδιας της γυναίκας. Έχει περισσότερα εφόδια για να κάνει αυτές τις επιλογές, όχι να της πω εγώ," δήλωσε στο βρετανικό Harper's Bazaar.

H Parker μίλησε επίσης και για το πώς η ηλικία της έχει επηρεάσει τις προσωπικές της στιλιστικές επιλογές. "Κάνω επιλογές που με κάνουν να νιώθω άνετα και προσπαθώ να μην ανησυχώ για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Με νοιάζουν λιγότερο οι απόψεις των άλλων. Φοράω ρούχα που με κάνουν να νιώθω ο εαυτός μου".

Δείτε ακόμη: Η Sarah Jessica Parker εμφανίζεται στη Νέα Υόρκη πιο ατημέλητη από ποτέ

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.