CELEBRITIES STAR LOOKS

Το ένα χρώμα που δεν φοράνε ποτέ η Kate Middleton και η Meghan Markle


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_484023_016_1.jpg

Η δούκισσα του Cambridge και η δούκισσα του Sussex, είναι γνωστές για το σοφιστικέ και κομψό τους στιλ. Η Kate Middleton και η Meghan Markle δεν μας απογοητεύουν ποτέ με την ικανότητά τους να ντύνονται κατάλληλα ως royals, ενώ πολύ συχνά διατηρούν τα looks τους φρέσκα και διασκεδαστικά με μικρές δόσεις χρώματος.

Οι δύο royals επιλέγουν αρκετά συχνά να φορέσουν έντονα χρώματα σε δημόσιες εμφανίσεις τους, ωστόσο, όπως παρατήρησε το Harpers Bazaar Australia, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρώμα με το οποίο πιθανόν να μην τις δούμε ποτέ να το φορούν δημόσια. Κι αυτό είναι το πορτοκαλί.

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να απαγορεύει το χρώμα πορτοκαλί στους royals - στην πραγματικότητα, είναι μία άγραφη απόφαση ανάμεσα στους celebrities. Σύμφωνα με την Express, είναι γνωστό ανάμεσα στις διάσημες fashionistas πως ένα έντονο πορτοκαλί look δεν δείχνει καθόλου κολακευτικό στις φωτογραφίες και όλοι το αποφεύγουν.

Αν το καλοσκεφτείτε, ποια ήταν η τελευταία φορά που είδατε μία celebrity να φοράει πορτοκαλί;

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton φοράει το χρώμα της χρονιάς  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.