CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Victoria Beckham φόρεσε την τάση στα παπούτσια που διχάζει -Το στιλ που επιστρέφει από το παρελθόν


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2019

Η Victoria Beckham φόρεσε την τάση στα παπούτσια που διχάζει -Το στιλ που επιστρέφει από το παρελθόν

Συνήθως θαυμάζουμε οτιδήποτε φορέσει η Victoria Beckham. Kάθε κομμάτι, είτε είναι από την συλλογή της είτε έχει την υπογραφή άλλου brand γίνεται ανάρπαστο. Από τα cool τζιν της και τα κοστούμια, μέχρι τις θηλυκές μίντι φούστες, που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Η Beckham εκτός από μια επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας είναι και style icon, αφού φοράει πρώτη τις δημιουργίες της και μας δείχνει τον τρόπο να τις συνδυάσουμε.

Αυτή την φορά σε έξοδο της στην Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με την τάση στα παπούτσια που διχάζει. 
Η τάση επέστρεψε από το παρελθόν με την V.B να είναι από τις πρώτες που την υιοθέτησε. Ο λόγος για τις μπότες peep-toe. Οι εφαρμοστές μπότες και τα ankle boots έχουν πλέον άνοιγμα και αποκαλύπτουν τα δάχτυλα. Το trend κυριάρχησε στα 00s και η ιδέα της επιστροφής του μας αναστάτωσε.

Πολλές γυναίκες τα τόλμησαν τότε, και υπάρχουν εκείνες που τα λατρεύουν και εκείνες που τα μισούν. Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη κατηγορία (εδώ η fashion editor), ωστόσο το γεγονός ότι τα επέλεξε το πρώην Spice Girl είναι αρκετό για να επιβεβαιώσει πως έχουν κάτι το stylish.
 Eπέλεξε κόκκινες μπότες κάλτσα και τις συνδύασε με την δίχρωμη φούστα και κλασικό πουκάμισο.Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με αυτό το στιλ παπούτσια. Εσείς τι λέτε; Θα τα φορούσατε;

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.