CELEBRITIES STAR LOOKS

Angelina Jolie: Αποχωρίστηκε το αγαπημένο της μαύρο και εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2019

Angelina Jolie: Αποχωρίστηκε το αγαπημένο της μαύρο και εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ

Απαστράπτουσα και πανέμορφη εμφανίστηκε η Angelina Jolie, στην πρεμιέρα του sequel της ταινίας «Malificent-Mistress of Evil» στην Ιαπωνία, στο Roppongi Hills Arena.

Φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Ralph and Russo, η 44χρονη ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το αστραφτερό φόρεμα της με τα κρόσια σε απόχρωση της σαμπάνιας, συνόδευαν μεταλλιζέ γόβες.Τη Jolie συνόδευσαν στο κόκκινο χαλί η κόρη της, Zahara και ο γιος της, Maddox. Η Jolie υποδύεται ξανά τη σκοτεινή Mistress Of Evil, φορώντας μαύρα κέρατα.

jenny.gr
angelina

Αγωνίζεται ενάντια στις νεράιδες και διαλέγει τα συγκρουόμενα μητρικά της συναισθήματα, προς τη γλυκιά πριγκίπισσα Aurora (Fanning). Αυτή τη φορά ανταγωνίζεται τη γειτονική βασίλισσα Ingrith (Michelle Pfeiffer), η οποία προκαλεί ένα ρήγμα μεταξύ τους. Όταν ο γιος της, ο πρίγκηπας Phillip, επιστρέφει στο βασίλειο, την προτείνει για πριγκίπισσα.

Η εμφάνιση της, ήταν μετά από καιρό πολύ λαμπερή, για την ακρίβεια εκθαμβωτική. Αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της μαύρα ρούχα και τόλμησε να εντυπωσιάσει.

Φωτογραφίες: Getty/Ideal Images

Δείτε ακόμη:H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.