CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Priyanka Chοpra φόρεσε την μεγαλύτερη τάση της σεζόν και απέδειξε ότι παίζει το στιλ στα δάχτυλα


Μάρθα Κουμπάνη

9 Οκτωβρίου 2019

Η Priyanka Chοpra φόρεσε την μεγαλύτερη τάση της σεζόν και απέδειξε ότι παίζει το στιλ στα δάχτυλα

H Priyanka Chοpra Jonas είναι από τις πιο στιλάτες γυναίκες του Hollywood. Tην θαυμάζουμε για τις θηλυκές καμπύλες της και την εξωτική εμφάνιση της. Η Ινδή σταρ που πρόσφατα παντρεύυτηκε τον τραγουδιστή Νick Jonas έκανε μία σειρά από κομψές εμφανίσεις στην Νέα Υόρκη. Τα look της αυτά δεν μπορουσαν με τίποτα να περάσουν απαρατήρητα.

Η Chopra τόλμησε να φορέσει την τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από την μονοχρωμία. Τα μονοχρωματικά look τρομάζουν τις περισσότερες γυναίκες που τα βρίσκουν δύσκολα ή ακόμα και έντονα όμως η λαμπερή σταρ απέδειξε ότι το ΄χει.

Οι τελευταίες της εμφανίσεις είναι όλες εντυπωσιακές, όμως το total pink αλλά και το τιρκουάζ σύνολο της μας πήραν το μυαλό. Η ίδια μπορεί με την ίδια ευκολία να κάνει το ροζ της τσιχλόφουσκας να δείχνει κομψό κια ενήλικο, αλλά και να υιοθετήσει ένα look όμοιο με αυτό της πασαρέλας του οίκου Μax Mara σε έντονο γαλάζιο. Και στις δύο περιπτώσεις επέλεξε να αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας μίνι φούστα και ψηλοτάκουνα. Wοw.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.