CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Angelina Jolie εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που ξεπέρασε ακόμα και το νυφικό της πίσω στο 2014


Μάρθα Κουμπάνη

10 Οκτωβρίου 2019

Η Angelina Jolie εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που ξεπέρασε ακόμα και το νυφικό της πίσω στο 2014

Είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες σταρ παγκοσμιώς και μία παό τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood. H 44χρονη Angelina Jolie είναι γνωστή όχι μόνο για τις ταινίες της, αλλά και το θυελλώδη γάμο της με τον Brad Pitt, την μεγάλη της οικογένεια και την ανθρωπιστική  της δράση. Αυτό το διάστημα ασχολείται με την προώθηση της νέα ταινίας της Disney όπου πρωταγωνιστεί Maleficent: Mistress Of Evil.

Ετσι χθες βρέθηκε στο Λονδίνο για την ευρωπαική πρεμιέρα της ταινίας. Οι τελευταίες της εμφανίσεις ήταν η μία καλύτερη από την άλλη και η Jolie μας εξέπληξε ευχάριστα με την λάμψη της και τις κομψές ενδυματολογικές επιλογές με χρώμα μετά από καιρό.
 Αυτή την φορά εμφανίστηκε με τα παιδιά της Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox, φορώντας ένα λευκό-ασημί gown Ralph & Russo με χρυσά κεντήματα, τόσο αριστοκρατικό που θύμιζε νυφικό.

jenny.gr

 Με αφορμή αυτό το look θυμηθήκαμε το δικό της νυφικό όταν το 2014 παντρεύτηκε το Brad Pitt με λευκή δημιουργία Versace και το πέπλο να είναι γεμάτο από τις ζωγραφιές των παιδιών της. Τότε, η ίδια είχε δηλώσει «Ο γάμος θα έχει κάτι από τα παραμύθια της Disney ή θα θυμίζει paintball».
Η χθεσινή της εμφάνιση σίγουρα είχε κάτι από παραμύθι και το Ralph & Russo ξεπέρασε σε glam το νυφικό της.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.