CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Victoria Beckham μας δίχασε με την τελευταία της εμφάνιση με αμφιλεγόμενο αξεσουάρ


Μάρθα Κουμπάνη

18 Οκτωβρίου 2019

Η Victoria Beckham μας δίχασε με την τελευταία της εμφάνιση με αμφιλεγόμενο αξεσουάρ

Aν υπάρχει μία γυναίκα που μας  επνέει με το στιλ της και παίζει τις τάσεις της μόδας στα δάχυλα αυτή τότε σίγουρα είναι η Victoria Beckham. To πρώην Spice girl χτίσει μια σπουδαία καριέρα στην βιομηχανία της μόδας ως σχεδιάστρια με το ομώνυμο brand. H V.B μετά από μία περίοδο που φορούσε μόνο μαύρα, από φάσισε να βάλει χρώμα στα σύνολα της και η αλήθεια είναι πως την προτιμάμε έτσι.

H τελευταία της εμφάνιση, όμως μας δίχασε, κυρίως με την επιλογή του παπουτσιού. Επέλεξε  σακάκι και μίντι φούστα σε ιβουάρ απόχρωση, τα οποία συνδύασε με κόκκινο, μεταξωτό πουκάμισο. Στην τελευταία συλλογή της είδαμε το πιο αναπάντεχο παπούτσι, τις peep toe μπότες. Σε αυτό το look λοιπόν η Victoria, επέλεξε τις μπότες από την συλλογή της σε τολμηρό leopard print.  Tο παπούτσι της τράβηξε τα βλέμματα στα πόδια, ωστόσο το print  μας φάνηκε too much.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.