CELEBRITIES STAR LOOKS

H Victoria Βeckham φόρεσε πολύχρωμη δημιουργία δια χειρός Mary Katrantzou


Μάρθα Κουμπάνη

22 Οκτωβρίου 2019

H Victoria Βeckham φόρεσε πολύχρωμη δημιουργία δια χειρός Mary Katrantzou

Η Victoria Βeckham είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας και style icon που μας εμπνέει με κάθε εμφάνιση της. Το στιλ της minimal chic, περιλαμβάνει sleek μαύρα κοστούμια και total black outfts αλλά και τα πιο θηλυκά, μεταξωτά πουκάμισα με έντονο και ζωηρό χρώμα και μίντι φούστες με prints. Από την άλλη η δική μας Mary Κatrantzou μετρά την μία επιτυχία μετά την άλλη. Το πρόσφατο show της με τν συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020 στο Nαό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, συγκέντρωσε το ενδιάφερον του Διεθνούς τύπου και εντυπωσιάσε όλο τον κόσμο της μόδας.
Οι δημιουργίες της iconic, με το χρώμα και τα τολμηρά μοτίβα να πρωταγωνιστούν σε κάθε της collection.

Η Victoria Beckham φόρεσε και φωτογραφήθηκε με δημιουργία της Ελληνίδας fashion designer. Η φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό έγραφε στην λεζάντα «Σπουδαία λήψη, φορώντας Mary Katrantzou. Tην αγαπώ». Η επιτυχία της μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.