CELEBRITIES STAR LOOKS

Still Jenny from the block -Η Jennifer Lopez ακομπλεξάριστη βάζει lip gloss σαν να μην υπάρχουν φωτογράφοι


23 Οκτωβρίου 2019

Still Jenny from the block -Η Jennifer Lopez ακομπλεξάριστη βάζει lip gloss σαν να μην υπάρχουν φωτογράφοι

H Jennifer Lopez είναι μία πό τις αγαπημένες μας σταρ και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Η 50χρονη σταρ παραμένη σέξι και σε τέτοια φόρμα ενώ ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει για την επιδερμίδα του προσώπου της.

Αμέτρητες επιτυχίες, εξώφυλλα και ταινίες, αλλά και δύο παιδιά είναι μόνο μερικά από όσα έχει καταφέρει και για τα οποία την θαυμάζουμε, όμως παραμένει προσγειωμένη. Η J.Lo είναι μια κανονική γυναίκα και το απέδειξε με την τελευταία της εμφάνιση.

Μπορεί στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Marry Me να φορούσε το πιο αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες και εκέινη την στιγμή να την τραβούσαν οι φωτογράφοι, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να σταματήσει και να διορθώσει μόνη το μακιγιάζ της. Η Jenny from the Βlock, ακομπλεξάριστη έβαλε lip gloss μπροστά σε όλους και μας έκανε να νιώσουμε πως είναι μια απλή γυναίκα όπως όλες εμείς.

jenny.gr
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.