CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Sienna Miller φόρεσε το πιο κομψό και ευέλικτο φόρεμα - Για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ


21 Νοεμβρίου 2019

Η Sienna Miller φόρεσε το πιο κομψό και ευέλικτο φόρεμα - Για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό όταν ένα από τα αγαπημένα μας αστέρια του στιλ εμφανίζεται με ένα κομμάτι που μπορούμε να φορέσουμε όλες.

Αυτή την φορά ήταν η Sienna Miller η οποία εμφανίστηκε σε εκδήλωση για την προώθηση της νέας  της ταινίας 21 Bridges. Το πρόσφατο look της προσέφερε άφθονη έμπνευση καθώς βρήκε το ιδανικό φόρεμα για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.
Επέλεξε ένα φόρεμα από την συλλογή Spring / Summer 2020 της Alessandra Rich. Μίντι με μακριά μανίκια και ζώνη, στο πιο κομψό και διαχρονικό καρό print. To φόρεμα σε αποχρώσεις του μπεζ και καφέ συνδύασε με ψηλοτάκουνες σουέντ γόβες στο ίδιο χρώμα, για μια θηήκή και ελαφρώς vintage εμφάνιση. Το καρό φόρεμα είναι ό,τι πιο ευκολοφόρετο, αφού ταιριάζει ακόμα με μπότες αλλά και sneakers. Παράλληλα τo checked βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot τάσεις της σεζόν.
Αν λοιπόν δεν έχετε ήδη ένα στην ντουλάπα σας, είναι καιρός να αποκτήσετε!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.