CELEBRITIES STAR LOOKS

H Cate Blanchett φόρεσε το σύνολο που κάθε γυναίκα άνω των 40 χρειάζεται στις γιορτές - Η επιτομή του chic


27 Νοεμβρίου 2019

H Cate Blanchett φόρεσε το σύνολο που κάθε γυναίκα άνω των 40 χρειάζεται στις γιορτές - Η επιτομή του chic

Η Cate Blanchett είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηθοποιούς του Hollywood. Η λάμψη της παραμένει αναλλοίωτη και όσο μεγαλώνει δείχνει όλο και πιο κομψή και αριστοκρατική. Μπορεί η Cate Blanchett  να έχει κλείσει τα 50, ωστόσο η εμφάνιση της είναι νεανική και τα look της ιδανικά για να εμπνεύσουν γυναίκες ακόμα πιο νέες, όπως εκείνες άνω των 40.

Kάθε της σύνολο χαρακτηρίζεται από αβίαστη κομψότητα, ενώ αγαπάει τα κοστούμια. Το κοστούμι είναι μία πολύ καλή επιλογή  και για τις γιορτές που έρχονται. Έτσι η τελευταία της εμφάνιση είναι το τέλειο style inspo για τα επίσημα καλέσματα των γιορτών.

Επέλεξε μαύρο, φαρδύ παντελόνι και βελούδινο blazer, του οίκου Ralph Lauren, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες από λουστρίνι. Μία εμφάνιση elegant και διαχρονική, ακριβώς όπως και η λάμψη των γυναικών στα 40.
  

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.