CELEBRITIES STAR LOOKS

H συγκλονιστική εμφάνιση της Cate Blanchett στις Χρυσές Σφαίρες με φόρεμα Mary Katrantzou - Σαν Αφροδίτη του Βotticelli


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιανουαρίου 2020

H συγκλονιστική εμφάνιση της Cate Blanchett στις Χρυσές Σφαίρες με φόρεμα Mary Katrantzou - Σαν Αφροδίτη του Βotticelli

Για άλλη μια χρονιά οι red carpet εμφανίσεις των πιο διάσημων και λαμπερών σταρ στις Χρυσές Σφαίρες, τραβούν το ενδιαφέρον μας.

Τα φώτα στράφηκαν για ακόμα μία φορά στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Cate Blanchett, η οποία μας έχει συνηθίσει σε άψογες ενδυματολογικές της επιλογές και αιθέριες εμφανίσεις.

Μοιάζει όσο μεγαλώνει να γίνεται όλο και πιο λαμπερή.

 Αυτή την φορά το look της είναι ακόμα πιο ξεχωριστό, αφού για την 77η απονομή των Golden Globes επέλεξε φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός εμπιστεύεται την fashion designer - ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την εμφάνιση της στις Κάννες το 2018.

jenny.gr

Cate Blanchett με Mary Katrantzou

Χθες το βράδυ εντυπωσίασε με nude δημιουργία σε γοργονέ γραμμή, με κεντημένα κρύσταλλα στο ντεκολτέ και εντυπωσιακές πιέτες. Αν και το φόρεμα ονομάζεται Justice, δηλαδή Δικαιοσύνη, η εικόνα της μας θύμισε τoν διάσημο πίνακα H Γέννηση της Αφροδίτης του Βοticceli.

Η Mary Katrantzou φυσικά την Αποθέωσε με μία ανάρτηση στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.