ΣΤΙΛ

Serena Williams: Πρωταγωνιστεί σε καμπάνια μαζί με την mini me κόρη της


The Jennettes

11 Μαρτίου 2021

Serena Williams: Πρωταγωνιστεί σε καμπάνια μαζί  με την mini me κόρη της
Η Serena Williams πρωταγωνιστεί με την κόρη της στην καμπάνια Stuart Weitzman

Η Serena Williams πρωταγωνιστεί μαζί με την 3χρονη κόρη της στη νέα καμπάνια του οίκου παπουτσιών Stuart Weitzman.

Η πρωταθλήτρια του τένις και η μόλις τριών χρονών κόρη της, Alexis, πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του brand,για την άνοιξη του 2021. Φυσικά η mini me κόρη της σταρ του τένις είναι εκείνη που έκλεψε την παράσταση με τις πόζες και το νάζι της.

Μαμά και κόρη, φορούν matching σύνολα και ποζάρουν φορώντας παπούτσια από τη νέα συλλογή του διάσημου brand. «Η αγάπη για τα παπούτσια υπάρχει σε όλη την οικογένεια» έγραψε ηerena Williams στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πρωταγωνιστώ στη νέα καμπάνια του Stuart Weitzman με την κόρη μου, την mini-me Σερένα μου. Μου αρέσει που η καμπάνια ονομάζεται #FootstepstoFollow, γιατί η κόρη μου με εμπνέει για κάθε βήμα που κάνω και ελπίζω και εγώ να την εμπνέω. Διότι, ενώ προσπαθώ να της διδάξω πώς να είναι θετική επιρροή, στην πραγματικότητα εκείνη ουσιαστικά με μαθαίνει να είμαι ισχυρότερος άνθρωπος κάθε μέρα. Είναι το καλύτερο κομμάτι του να είσαι μητέρα» είπε πάνω από μια άλλη κοινή τους φωτογραφία από την καμπάνια.

Σε άλλες λήψεις φορούν μαύρα catsuits και σε άλλες λευκά ζιβάγκο και leggings!

Η μικρή Alexis δείχνει να αισθάνεται άνετα με το φωτογραφικό φακό και του χαρίζει τα πιο γλυκά της χαμόγελα. Η ομοιότητα με την μητέρα της είναι εμφανής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.