Τη χρονομετρήσαμε, τη σερβίραμε και μετά πήραμε τα εύσημα.
Κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια σε 5'Θα χρειαστείτε:
1/2 σκελίδα σκόρδου
1 κούπα λάδι
Τριμμένη ντομάτα
1/2 κ.σ Αλάτι
1/2 κ.σ Πιπέρι
1 κ.γ Ρίγανη
1 κ.γ μέλιΕκτέλεση:Τσιγαρίζετε στο λάδι τρία πολύ μικρά κομματάκια σκόρδου. Χαμηλώνετε λίγο την φωτιά για να ρίξετε τον πολτό ντομάτας. Ανακατεύετε. Ρίχνετε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, προσθέτετε το μέλι. Μόλις αρχίζει να σκουραίνει το χρώμα, κλείνετε την φωτιά και ρίχνετε λίγο ακόμα λάδι. Βάλτε μέσα στο τηγάνι όλα τα μακαρόνια και ανακατέψτε ώστε να πάει παντού.Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.