COOKING

Sushi αγγούρι


RKPT

26 Μαΐου 2011

cucumber.jpg

Ένα απλό γευστικό, ελαφρύ και κυρίως δροσιστικό finger food τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει ν’ανεβαίνει...

Θα χρειαστείτε:2 αγγούρια 50-60 γρ. καπνιστό σολωμό Κρεμώδες τυρί Ένα λεμόνι Λίγο άνηθο ψιλοκομμένοΕκτέλεση:Αρχικά καθαρίζετε το αγγούρια από τις φλούδες. Στη συνέχεια, κόβετε κάθετα το κάθε αγγούρι και μετά στη μέση, σαν να φτιάχνετε μικρές πιρόγες. Με ένα μικρό μαχαιράκι αφαιρείτε τα σπόρια και στραγγίζετε από τα υγρά. Έχοντας μετά το κέλυφος από το αγγούρι μπορείτε εσωτερικά να το γεμίσετε. Βάζετε το μαλακό τυρί κρεμώδες τυρί και από πάνω ρίχνετε μερικά κομματάκια καπνιστό σολομό τον οποίο έχετε κόψει σε πολύ μικρά κομμάτια. Στο τέλος, βάζετε από πάνω λίγο άνηθο ψιλοκομμένο και μερικές σταγόνες λεμόνι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.