LIVING COOKING

Φρέσκος αρακάς


RKPT

30 Μαΐου 2011

IMG_0658.jpg

Ο αρακάς είναι πολύ θρεπτικό φαγητό και αρέσει στα παιδιά. Σας έχω μια γρήγορη version του!

 

 

Θα χρειαστείτε: 2 κιλά φρέσκο αρακά 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 1 μεγάλη ντομάτα λιωμένη ( αφαιρούμε τα σπόρια) 2 καρότα 2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι νερό 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.Εκτέλεση: Βάζετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί ( να μην καεί) και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, ρίχνετε τον αρακά και τα καρότα και μετά από 5 λεπτά τη ντομάτα και τον άνηθο. Στη συνέχεια ρίχνετε το νερό το αλάτι και το πιπέρι.  
Google News logo

Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.