Πανεύκολη gourmet σαλάτα με γεύση από Ιταλία.
Θα χρειαστείτε:
Ρόκα και σπανάκι
Κατσικίσιο τυρί
4-5 ροδέλες προσούτο
2 κ.σ μπαλσάμικο
1 κ.σ μέλι
2 κ.σ λάδι
1 κ.σ φρέσκο βούτηρο
Τι κάνετε:Βάζετε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο μέσα στο τηγάνι και τσιγαρίζετε το τυρί μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα (όχι να λιώσει). Στη συνέχεια, βάζετε ένα αλουμινόχαρτο στο ταψί και τοποθετήτε εκεί τα κομμάτια από προσούτο μέχρι να ψηθούν και να γίνουν τραγανά. Πλύνετε καλά τα λαχανικά και από πάνω τοποθετήστε όμορφα τις ροδέλες από προσούτο και τυρί.
Για την σάλτσα ρίχνετε στο μίξερ το μέλι, το λάδι και το μπαλσάμικο (δοκιμάστε και προσθέσετε το συστατικό ανάλογα με τα γούστα σας). Την περιχύνετε στην σαλάτα σας.