COOKING

Σνακ με σολομό


RKPT

26 Οκτωβρίου 2011

salmon.jpg
Τρώγεται σαν ορεκτικό, ή αντιμετωπίζει αποτελεσματικά μια ξαφνική κρίση πείνας.

Θα χρειαστείτε:Μικρές αραβικές πιτούλες (2-3 στο κάθε άτομο) * Καπνιστό σολομό (συσκευασμένο, τον βρίσκετε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ) Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο Ένα λεμόνι (μερικές σταγόνες) Κρεμώδες τυρί Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέριEκτέλεση: Παίρνετε τις αραβικές πιτούλες και τις βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι, χωρίς λάδι. Απλά τις ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά, γυρίζοντάς τις, τακτικά. Στη συνέχεια, βγάζετε μια-μια, ακουμπάτε σε μια πιατέλα και τοποθετείτε τα υλικά πάνω τους. Αρχικά, απλώνετε μικρή ποσότητα από το κρεμώδες τυρί σε όλη την επιφάνειά τους. Στη συνέχεια, βάζετε μερικά κομματάκια καπνιστό σολομό τον οποίο νωρίτερα έχετε κόψει σε μικρότερα ακανόνιστα κομμάτια. Πασπαλίζετε με λίγο άνηθο ψιλοκομμένο και ολοκληρώνετε με μερικές σταγόνες λεμονιού οι οποίες θ’απογειώσουν τη γεύση. Ολοκληρώνετε τη δημιουργία σας, τρίβοντας με το μύλο πάνω από τις πιτούλες, ελάχιστο φρέσκο πιπέρι. * Εαν δεν σας αρέσουν οι αραβικές πίτες δοκιμάστε και απλώστε τα υλικά σας πάνω σε ψωμί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.