COOKING

H συνταγή για σουβλάκι vegetarian


RKPT

6 Ιανουαρίου 2012

vegetable.jpg

Τα συγκεκριμένα vegetarian σουβλάκια είναι πανεύκολα, πεντανόστιμα και αρέσουν ακόμη και σε όσους τρώνε κρέας.

Θα χρειαστείτε: *3 κολοκυθάκια 3 κόκκινες πιπεριές Ντοματίνια Τυρί χαλούμι 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο Ξυλάκια για σουβλάκιαΕκτέλεση: Πλένετε τα λαχανικά και το δυόσμο. Βγάζετε τα σπόρια από τις πιπεριές και τις κόβετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Τα κολοκύθια τα κόβετε σε ροδέλες και τα ντοματίνια στη μέση. Το χαλούμι το κόβετε σε μικρούς κύβους. Παίρνετε τα ξυλάκια για σουβλάκια και περνάτε σε αυτά εναλλάξ τα λαχανικά, τα φύλλα δυόσμου και το τυρί. Τα βάζετε σε ταψί και ψήνετε στους 200Ο C για περίπου 15 λεπτά. *Δεν υπάρχει περιορισμός στα υλικά που θα βάλετε. Αφαιρέστε ή προσθέστε λαχανικά που σας αρέσουν περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.