COOKING

Φρέσκος χυμός τομάτας


RKPT

14 Αυγούστου 2011

shutterstock_81497302.jpg

Χειροποίητος, υγιεινός και χωρίς συντηρητικά αποθηκεύεται στο ψυγείο και δίνει τις πιο νόστιμες κόκκινες σάλτσες.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της vτομάτας. Κόκκινη και ζουμερή λιάζεται με τις ώρες στον ήλιο, δίνοντας στη συνέχεια τις καλύτερες σαλάτες και τους καλύτερους χυμούς. «Αιχμαλωτίστε» την καλοκαιρινή της γεύση και χρησιμοποιήστε και το χειμώνα το χυμό της. Πως θα το πετύχετε; Περάστε από το μπλέντερ τις τομάτες και μετά  βάλτε το χυμό σε μικρά πλαστικά μπουκαλάκια του νερού. Αποθηκεύεστε στην κατάψυξη και χρησιμοποιήστε, κάθε φορά που θέλετε να φτιάξετε κόκκινες σάλτσες για ζυμαρικά κρέας, κοτόπουλο, κλπ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.