
Το θυμάρι έχει τόσες χρήσεις και ιδιότητες που δεν ξέρεις τι να το πρωτοκάνεις! Το χρησιμοποιώ συχνά στη μαγειρική! Μαζέψτε το τώρα το καλοκαίρι από βραχώδεις περιοχές κοντά στη θάλασσα.
Συνταγή για μαρινάτα φαγητά: μουσκεύουμε σε μισό λίτρο άσπρο κρασί 1 ματσάκι θυμάρι, 1 ματσάκι θρούμπη, 3-4 σκελίδες σκόρδο, 2 φύλλα δάφνης και μερικά μοσχοκάρφια.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.