COOKING

Θύμος ο κοινός, θύμος ο άγριος!


RKPT

30 Ιουλίου 2011

2.jpg

Το θυμάρι έχει τόσες χρήσεις και ιδιότητες που δεν ξέρεις τι να το πρωτοκάνεις! Το χρησιμοποιώ συχνά στη μαγειρική! Μαζέψτε το τώρα το καλοκαίρι από βραχώδεις περιοχές  κοντά στη θάλασσα.

Συνταγή για μαρινάτα φαγητά: μουσκεύουμε σε μισό λίτρο άσπρο κρασί 1 ματσάκι θυμάρι, 1 ματσάκι θρούμπη, 3-4 σκελίδες σκόρδο, 2 φύλλα δάφνης και μερικά μοσχοκάρφια.
Google News logo

Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.