Η κρεμμυδόπιτα του Τρύπα στους Αρκιούς δε συγκρίνεται με τίποτα! Γι' αυτό σας εξασφάλισα τη συνταγή!

Ευχαριστούμε Τρύπα!!!
Υλικά:- 2 κιλά ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 100γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 250-300γρ. κεφαλοτύρι ρεγκάτο
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 4 αυγά
- φύλλο κρούστας
Εκτέλεση:Τσιγαρίζω το κρεμμύδι σε σιγανή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα, στη συνέχεια προσθέτω το τυρί, χτυπάω την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και τα προσθέτω στο μίγμα. Ανακατεύω για λίγη ώρα, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Στρώνω 500γρ. φύλλα κρούστας στο ταψί μου και φροντίζω η αναλογία να είναι περισσότερη κάτω απ' ότι πάνω. Βάζω το μίγμα ανάμεσα και τυλίγω τα φύλλα γύρω στις άκρες. Ρίχνω μία χούφτα σουσάμι από πανω και βρέχω την πίτα λίγο με τα δάχτυλα από πάνω. Βάζω το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Tip: Αν βρείτε γλυκοκρέμμυδο βάλτε λίγα μέσα στο μίγμα - περίπου 300γρ. - για πιο γλυκιά γεύση!
Καλή όρεξη!