COOKING

Γρήγορο και gourmet finger food


RKPT

15 Σεπτεμβρίου 2011

fingerfood.jpg

Τι μπορεί να περάσει κάποιος  από ένα καλαμάκι και πόσα γευστικά πειράματα να κάνει; Πάρα πολλά! Δείτε και εσείς  και δοκιμάστε τα, ένα βράδυ που θα επιλέξετε να μείνετε  σπίτι.

Καλαμάκι με φράουλα και τυρί Θα χρειαστείτε:Καρύδια ψίχα Φράουλες Κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας (π.χ. γραβιέρα) κομμένο σε κύβουςΕκτέλεση: Πολύ απλά, περνάτε από το καλαμάκι ένα καρύδι και στη συνέχεια ένα μικρό κομμάτι κίτρινο τυρί και ολόκληρη τη φράουλα. Εκτός από φράουλα μπορείτε επίσης να περάσετε ρόγες από σταφύλι.Εναλλακτικά: Καλαμάκι με λαχανικά και χαλούμιΘα χρειαστείτε: *Κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες Τυρί χαλούμι, κομμένο σε μικρούς κύβους Κόκκινες πιπεριές  κομμένες σε μικρά τετράγωνα Ντοματίνια Φύλλα φρέσκου δυόσμουΕκτέλεση: Παίρνετε τα καλαμάκια και περνάτε σε αυτά:  Το κολοκυθάκι, τα ντοματίνια και την πιπεριά, το χαλούμι και τα φύλλα δυόσμου. Τοποθετείτε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και τα ψήνετε για περίπου 15 λεπτά στους 200 Ο C. * ανάλογα με τα άτομα που έχετε καλέσει στο σπίτι αποφασίζετε για την ποσότητα των λαχανικών, του τυριού και του δυόσμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.