LIVING COOKING

Ριγκατόνι φούρνου με τυριά και ρόκα


19 Δεκεμβρίου 2011

MILK_CREAM.jpg

Η ρόκα δεν γίνεται μόνο σαλάτα.  Mπαίνει στο φούρνο και ψήνεται, μαζί με όποια pasta εσείς επιλέξετε!

Θα χρειαστείτε:250 γρ. ριγκατόνι 1 ματσάκι ρόκα 2-3 μπαλάκια μοτσαρέλα 60 γρ. παρμεζάνα Μαύρο και κόκκινο πιπέρι φρεσκοτριμμένο Αλάτι 125ml κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ 35% λιπαρά

Εκτέλεση: Βράζετε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες, σουρώνετε και ραντίζετε με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν. Αφού πλύνετε τη ρόκα την κόβετε σε 3-4 κομμάτια.  Τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα τις κόβετε  σε μικρά κυβάκια. Ανακατεύετε όλα τα υλικά (ζυμαρικά-τυριά-κρέμα γάλακτος-πιπέρια-ρόκα) σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Βάζετε στο φούρνο και ψήνετε στους 200ΟC για 12-15 λεπτά. Σερβίρετε γαρνίροντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 
Google News logo

Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.