Η ρόκα δεν γίνεται μόνο σαλάτα. Mπαίνει στο φούρνο και ψήνεται, μαζί με όποια pasta εσείς επιλέξετε!

Εκτέλεση: Βράζετε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες, σουρώνετε και ραντίζετε με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν. Αφού πλύνετε τη ρόκα την κόβετε σε 3-4 κομμάτια. Τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα τις κόβετε σε μικρά κυβάκια. Ανακατεύετε όλα τα υλικά (ζυμαρικά-τυριά-κρέμα γάλακτος-πιπέρια-ρόκα) σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Βάζετε στο φούρνο και ψήνετε στους 200ΟC για 12-15 λεπτά. Σερβίρετε γαρνίροντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.