LIVING COOKING

Blood Οrange Bellini


31 Δεκεμβρίου 2011

sampania-arhtro.jpg

Ένα κοκτέιλ, ιδανικό να προηγηθεί του φαγητού, καθώς αποδεδειγμένα ανοίγει την όρεξη. 

Θα χρειαστείτε:(για 4 κοκτέιλ) 1 μπουκάλι παγωμένο Asti Martini ή Prosecco (ιταλικό κρασί) 2 φλ. παγωμένο χυμό σανγκουίνι ή φρεσκοστυμμένο χυμό από 15 περίπου σανγκουίνιαΕκτέλεση: Βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2 λεπτα΄και την Asti Martini ή το Prosecco σε μια σαμπανιέρα με πάγο για 5 λεπτά. Ρίχνετε μισό φλιτζάνι χυμό σανγκουίνι σε κάθε ποτήρι και συμπληρώνετε με άλλο μισό φλιτζάνι Asti Martini ή Prosecco. (από το βιβλίο “food 2” συνταγές και γεύσεις από τον Πέτρο Κωστόπουλο)
Google News logo

Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.