Πείτε στα παιδιά σας ότι το τρώει ο Ποπάυ και δυναμώνει! Το κλασικό πιάτο με τη μεγάλη θρεπτική αξία σε μια πολύ απλή και νόστιμη συνταγή.
Θα χρειαστείτε:1 κιλό σπανάκι 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα 1 φλυτζ. τσαγιού φρέσκα φύλλα κρεμμυδιού 1 φλυτζ. τσαγιού λάδι 1 ματσάκι άνηθο (μικρό) αλάτι πιπέριΕκτέλεση: Πλένουμε καλά το σπανάκι και το κόβουμε σε μικρά ματσάκια. Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τι σπανάκι με τον ψιλοκομμένο άνηθο και στο σοτάρουμε ελαφρά. Προσθέτουμε 6 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά Μετά, ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για ένα τέταρτο. Σβήνουμε τη φωτιά και αποσύρουμε την κατσαρόλα. Αφήνουμε μισή ώρα το σπανακόρυζο να κρυώσει και τέλος, σερβίρουμε.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.