LIVING COOKING

Τι βάζουμε στο καλάθι του Απρίλιου;


Τζουλιάννα Καρνέζη

1 Απριλίου 2012

shutterstock_97038074.jpg

Ο Απρίλιος είναι ο πιο γευστικός μήνας της άνοιξης. Τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά έχουν την τιμητική τους φέρνοντας στο τραπέζι μας τη φρεσκάδα και αρώματα.

Της εποχής τα φρούτα είναι πορτοκάλια, γκρέϊπ-φρουτ, λεμόνια, φράουλες, πρώιμα κεράσια και μούσμουλα. Ακόμα από τα λαχανικά σημειώστε τα παντζάρια, χόρτα διάφορα, καυκαλήθρες, μυρώνια, ραδίκια, ραπανάκια, ρόκα, πράσα, σπανάκι, μάραθο, μαρούλι, σαλάτες, αγκινάρες, κουκιά, μανιτάρια, σπαράγγια άγρια και καλλιεργημένα, φρέσκα κρεμμύδια και σκόρδα, ντομάτες πρώιμες.
Google News logo

Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.